KOSORIĆ: Upozoravam saigrače šta nas čeka na "Marakani"

Autor:

Sport

11.07.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin iz Bosne i Hercegovine, koji nastupa za Spartaks, Aleksadnar Kosorić izjavio je posle prvog duela sa Crvenom zvezdom da je pokušao da objasni saigračima šta ih očekuje u Beogradu na "Marakani".

RepublikaFoto: Republika
Ilustracija: Foto

- Prezadovoljni smo, hteli smo da odigramo prvi meč bez primljenog gola. Pokušali smo da se koncetrišemo na našu odbranu, znamo koliko su kvaliteteni. Uspeli smo da odolimo napadima, ovo je znas super rezultat - rekao je Kosorić posle utakmice. 

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova protiv Spartaksa u prvom kolu kvalifikacija za LŠ. 

- Sad naš čeka revanš gde će biti mnogo mnog teže. Pokušavam da objasnim fudbalerima šta nas čeka na Marakani, pošto oni nikad nisu igrali u takvim uslovima - kazao je štoper Spartaksa. 

Kosorić ističe da se nada da će se navići brzo na ambijent. 

 - Iskreno se nadam da ćemo se navići, ali sam svestan da će biti jako teško. Videli ste ovde je porodična atmosfera. Neće biti sigurno lako snaći se prvih 15-20 minuta - rekao je on, a potom i zaključio: 

- Oni su jako kvalitetni, to sam i govorio pre meča. Ovo je možda najjača Zvezda u poslednjih 15-tak godina, predvođeni su veoma dobrim trenerom. Svestan sam da je prva utakmica najteža, mislim da ovo za Zvezdu nije katastrofa i da će biti sve bolja i bolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading