JANKOVIĆ UVEREN U TRIJUMF: ŠARIĆI NEĆE DA SE LJUTE AKO RAZBIJEMO RUDAR!

Autor: E. S. - R. V. B.

Sport

12.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od igre očekuje se na Partizanovom debiju u novoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Optimista: Marko Janković

Ne zbog toga što su crno-beli u vrhuncu forme, već zbog činjenice da u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope danas (20.15, RTS 1) gostuju Rudaru iz Pljevalja.

I kao da nije dovoljno što će na teren istrčati srpski vicešampion i crnogorski predstavnik, već će to biti Rudar, klub koji su finansirali kontroverzni crnogorski biznismeni Darko i Duško Šarić. Međutim, Marko Janković, prvotimac crno-belih i crnogorski reprezentativac, smatra da će u prvih 90 minuta dvomeča presuditi samo fer-plej.

NASTAVAK TRADICIJE

- Ma neće se Šarići naljutiti ako ih pobedimo. To je sport, neka slavi bolji tim. Mi smo favoriti i uveren sam da prolazimo dalje. Nastavljamo tradiciju kretanja u Evropu iz Crne Gore (prošle godine igrali protiv Budućnosti). Idemo da pokažemo šta znamo, ali moramo biti oprezni jer ovakve utakmice umeju da budu teške - rekao je Janković za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Šarić
RepublikaFoto: E-stock/P. Jovanović
Podržava Rudar: Duško Šarić

PRAVI KAD TREBA

Iskusni vezista konstatuje da je bolje što se utakmica igra u Nikšiću nego u Pljevljima jer je lakše stići avionom iz Podgorice.

Kada je u pitanju sastav Partizana, Janković konstatuje da imaju novih igrača koji se još uklapaju, ali da je okosnica ostala ista.

- Ako mi budemo pravi, neće biti problema. Dobro smo uradili pripreme, a dobra stvar je što je većina nas tu godinu, godinu i po dana, računajući i trenera Miroslava Đukića. Ali ne zanosimo se. Idemo korak po korak, prvo Rudar, pa ostali rivali dok ne uđemo u Ligu Evrope. Onda ćemo govoriti o cilju da drugu godinu zaredom prođemo grupnu fazu - jasan je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading