(UŽIVO, SP) Umtiti heroj Francuske: Trikolori u finalu!

Autor:

Sport

10.07.2018

07:00 >> 20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuzi su golom Samjuela Umtitija savladali Belgiju 1:0. Drugi polufinalni par čine Engleska i Hrvatska, a u sredu uveče ćemo saznati ko će na megdan "trikolorima".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Francuske

22.10 - U sredu saznajemo drugog finalistu Mundijala, vi budite uz nas, obaveštavaemo vas o svim zanimljivostima kao i do sada

 

 

22.05 - Mbape i Anri za uspomenu, mladi Francuz rastužio idola

 

22.00 - Igrač utakmice

 

21.54 - Golom Umtitija Francuska je savladala Belgiju 1:0 i plasirala se u finale Svetskog prvenstva

21.21 - 

 

21.07 -  Samjuel Umtiti sa prve stative loptu smešta u mrežu Belgije

21.00 - Drugo poluvreme je počelo

 

20.45 - Poluvreme! Prvih 45.minuta prošlo je bez postignutog gola

 

20.00 - Utakmica je počela, prvo polufinale Belgija - Francuska

19.00 - Ovako je izgledao dolazak Francuza

 

18.40 - Sastavi

 

18.15 - Glavne zvezde dve selekcije koje se večeras sastaju

 

18.00 - Sjajna karikatura

 

KAKVA SLIKAA ? ?@svett_fudbalaa?

A post shared by FUDBALSKI SVET ⚽? (@fudbalski.svett) on Jul 8, 2018 at 11:30pm PDT

 

17.45 - Stadion je spreman za utakmicu

 

 

17.30 - Kako su ekipe došle do polufinala, podsećanje

 

17.15 - Raspoloženi Belgijanci

 

 

16.50 - Sledeće sezone Kristijano Ronaldo će igrati u dresu Juventusa, opširnije o detaljima ugovora čitajte OVDE

 

OFFICIAL! ? @cristiano ➡️ @juventus

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on Jul 10, 2018 at 8:37am PDT

 

16.30 - Francuzi vežbaju i proslavu gola

 

 

16.10 - "Podeljen" Tjeri Anri

 

 

Dilemma’s... ???? @thierryhenry

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on Jul 9, 2018 at 11:38pm PDT

 

15:54 - Hrvatski fudbaler Domagoj Vida dobio je jedno upozorenje, ali nakon novog snimka, na kome se ponovo čuje "Slava Ukrajini", mogao bi da dobije - isključenje. FIFA je saopštila da radi na ovom slučaju. Na video snimku se vidi Vida koji uz flašu piva uzvikuje: "Slava Ukrajini!" i "Beograd gori". Opširnije OVDE

15:39 - Francuski mediji javljaju da će na tribinama "Krestovskog" biti mnogo poznatih ličnosti. Očekuje se dolazak i Pamele Anderson, devojke Adila Ramija.

 

 

15.28 - Englezi su odradili trening uoči sutrašnjeg duela sa Hrvatima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

 

15.19 - Još malo statistike uoči meča Francuska - Belgija.

 

15.11 - Kapiten Partizana Saša Ilić kaže da navija za Belgiju i Englesku u polufinalima SP. - Ja navijam za Belgiju jer igraju najbolje na ovom prvenstvu. Iako će igrati protiv Francuza koji su takođe izuzetna reprezentacija. Posle Belgije za mene Hrvatska igra najbolji fudbal. Imali su i dozu sreće, dva puta su prošli na penale. Englezi 50 godina nisu ništa uradili na SP. Jedna ozbiljna utakmica. Ja ću navijati za Englesku. Volim da bude lep fudbal, pa neka pobedi bolji - rekao je Ilić.

14.44 - Pročitajte OVDE šta kaže predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta o tome što Novak Đoković navija za Hrvatsku.

14.27 - Bliži se početak meča u Sankt Peterburgu.

 

 

 

 

 

14.06 - Predsednik FS Ukrajine Andrej Pavelko pojavio se u dresu Hrvata Ivana Rakitića.

 

13.51 - Američki ambasador u Zagrebu Robert Kohorst izjavio je da će navijati za Hrvatsku u utakmici protiv Engleske u polufinalu Svetskog prvenstva u Rusiji, ali i dodao da to ne znači da su SAD u 'Hladnom ratu' sa Engleskom. - To što moji unuci i ja navijamo za Hrvatsku u sredu, to ne znači da smo u Hladnom ratu s Engleskom - napisao je Kohorst na Tviteru. 

13.42 - Još malo vesti sa Mundijala!

 

 

 

 

 

 

13.21 - Hrvatski fudbaler Andrej Kramarić rekao je pred polufinale Svetskog prvenstva sa Engleskom da njegov tim uživa u iskustvu u Rusiji. - Najveći pritisak za nas je bila utakmica sa Danskom u osmini finala. Sada uživamo u svemu što se dešava. Kada utakmica počne, bićemo pod pritiskom, ali uživamo u činjenici da smo u polufinalu Mundijala. Bilo bi fantastično dostignuće da Hrvatska stigne do finala SP, to je naš san i daćemo sve od sebe da ga ispunimo - istakao je Kramarić.

13.07 - Da li će Englezi u ovom sastavu izaći na noge Hrvatima u polufinalu SP?

 

 

12.56 - Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Savo Milošević izjavio je da je tendenciozno suđenje nemačkog Feliksa Briha na meču sa Švajcarskom presudno uticalo da "orlovi" ne odu u drugu fazu Mundijala. Opširnije OVDE.

12.34 - Lionel Mesi je ohrabrio dečake koji su bili zarobljeni u pećini na Tajlandu. Oni ipak neće moći da prisustvuju finalu Mundijala. Opširnije OVDE.

 

 

12.16 - U sredu će biti odigrano drugo polufinale SP između Hrvatske i Engleske.

 

 

 

11.58 - FIFA je izrazila posebnu zahvalnost volonterima koji učestvuju na Mundijalu.

 

11.39 - Više od 1.000 incidenata, od čega trećina proteklog vikenda, zabeleženo je u Engleskoj od početka Svetskog prvenstva u fudbalu. Engleska policija upozorila je navijače da ne ponavljaju "šokantno ponašanje" od prethodnog vikenda, kada je zabeleženo 387 i 70 hapšenja povezanih sa pobedom "albiona" i plasmanom Engleske u polufinale Svetskog prvenstva u fudbalu. - Brojni putevi širom zemlje bili su blokirani, zaustavljana su vozila hitne pomoći, a jedno je i oštećeno - rekao je Mark Roberts, šef policijske službe koja se bavi fudbalskim incidentima. Roberts je rekao i da je zabeleženo niz napada na prolaznike, da su oštećivane prodavnice, kao i da su se navijači peli na vozila, oštećujući ih, ali su istovremeno i sebi nanosili povrede.

11.21 - Belgijski fudbaler Eden Azar rekao da će mladi francuski napadača Kilijan Mbape biti najbolji igrač na svetu. - Kada je bio dete Mbape je gledao mene, a sada ja gledam njega kako igra. Poštujem ono što radi na terenu, a tek mu je 19 godina. U današnjem fudbalu to je pravi raritet. Smatram da već sada zaslužuje da dobije Zlatnu loptu kao najbolji fudbaler na svetu - rekao je Azar.

11.04 - Evo koliko će HNS da zaradi ako Hrvatska osvoji Mundijal. Opišrnije pročitajte OVDE.

10.49 - Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) kaznila je člana stručnog štaba Hrvatske Ognjena Vukojevića novčano sa 15.000 franaka zbog kršenja kodeksa fer-pleja posle pobede u četvrtfinalu Mundijala protiv Rusije. Vukojević je tokom slavlja u svlačionici snimio video poruku u kojoj trijumf posvećuje Ukrajini i podelio ga na društvenim mrežama. Zbog toga je izbačen iz sastava hrvatske selekcije, a potom se javno izvinio Rusiji rečima da njegova poruka nije imala političku poruku, nego je želeo da se zahvali prijateljima iz kijevskog Dinama, gde je nekada igrao, a sada je član stručnog štaba

10.39 - Nekadašnja Mis Rusije, a sada ambasadorka SP, Viktorija Lopireva, poručila je engleskim navijačima da ignorišu politiku i otputuju u Moskvu da bi bodrili svoju reprezentaciju u polufinalu Mundijala sa Hrvatskom. Opširnije pročitajte OVDE.

10.26 - Hari Megvajer ima poruku za navijače.

 

10.17 - Dilema: Grizman ili Azar?

 

10.01 - Evo kako se Englezi opuštaju uoči meča sa Hrvatima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
RepublikaFoto: Tanjug/AP


09:46 - FIFA je pozvala dečake koji su bili zarobljeni u pećini na Tajlandu da prisustvuju finalu Mundijala.
 


09.30 - Vezni fudbaler Engleske Džordan Henderson koji je imao problema sa tetivom odradio je u ponedeljak ceo trening i očekuje se da će danas biti potpuno spreman.

09.19 - Napadač reprezentacije Hrvatske Mario Mandžukić poručio je da "vatreni" nikoga ne boje, kao i da Luka Modrić zaslužuje "Zlatnu loptu".  - Mi smo spremni već danas, toliko želimo da igramo to polufinale. Nema niti jednog igrača koji će se žaliti. Ne brinite, bićemo spremni - poručio je Mandžukić.

09.06 - Argentinski mediji prenose da će Horhe Sampaoli i pored debakla na Mundijalu ostati na klupi "Gaučosa".

09.00 - Fudbaleri Francuske i Belgije igraće u Sankt Peterburgu od 20 časova u prvom polufinalu Mundijala. Ovo je duel eikpa koje su izbacile južnoameričke favorite - Argentinu i Brazil. Francuska je u grupi ostvarila dve pobede i jedan remi. "Trikolori" su potom savladali Argentinu (4:3) i Urugvaj (2:1).
Belgija je ostvarila tri pobede u grupi, a onda je u osmini finala nadigrala Japan (3:2) posle neverovatnog preokreta. "Crveni đavoli" su u 1/4 finalu pobedili Brazil sa 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading