Bizarna smrt devojke dok je slavila pobedu Brazila nad Srbijom

Autor:

Sport

30.06.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamra Majoči (30) tragično je nastradala u svojoj kući u Sao Paolu dok je slavila pobedu Brazila nad Srbijom (2:0) na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Tijaga Silve

Kako piše "Dejli mejl", ona je poginula kada je pala na staklenu čašu sa vinom, koju je držala u ruci proslavljajući trijumf "karioka" u poslednjem kolu grupe E planetarnog šampionata.

Bizarna nesreća dogodila se u času kada je sudija označio kraj utakmice na stadionu "Otkritje Arena" u Moskvi, što je obezbedilo prolazak Brazila u osminu finala.

Ona je presudni meč gledala sa prijateljima u svojoj kući u Itatibi, gradu na jugu brazilske države Sao Paolo. Prema navodima policije, Majoči je sedela na sofi i držala mobilni telefon u jednoj ruci, a u drugoj čašu od kristala.

Kada je ustala zajedno sa svojim prijateljima da proslave pobedu, izgubila je ravnotežu i uhvatila se za sto da ne bi pala. Međutim, okliznula se i pala na čašu sa vinom koja se razbila i presekla joj vratnu arteriju.

Njeni prijatelji pokušali su da zaustave krvarenje peškirima, ali do trenutka kada je stigla Hitna pomoć Brazilka je već preminula.

Majoči je 31. maja objavila na društvenim mrežama svoju fotografiju na kojoj drži čašu sa vinom. Na svom poslednjem snimku koji je objavila upozorila je na upotrebu mobilnih telefona tokom vožnje.

- Nikada ne zamišljamo da nešto ovako može da se desi baš nama. Ali nesreće se dešavaju. U mojoj religiji, duhovnosti, verujem da se sve dešava sa razlogom - rekla je Majoči.

Šef policije Licijano Karneiro de Paiva rekao je da će ipak biti sprovedena istraga o njenim povredama, ali da sve ukazuje na tragičnu nesreću. Telo je odneseno u njen rodni grad Končal, gde će biti sahranjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading