Donald sledeće sezone u Turskoj

Autor:

Sport

21.06.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Mičel Donald našao je novi klub i od naredne sezone će igrati u Tuskoj.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mičel Donald

Holandskom fudbaleru je istekao ugovor sa crveno-belima i on je bio slobodan u izboru novog kluba. Baš kao ni Damijan le Talek, koji je potpisao za Monpelje, ni Donald nije dugo morao da čeka na novi posao.

Iskusni zadnji vezni je potpisao trogodišnji ugovor sa turskim prvoligašem Malatijom i zarađivaće 800.000 evra po sezoni.

Izgleda da je Donaldu Tuska bila suđena, pošto je u nekoliko navrata bio na pragu odlaska u ovu zemlju. Prošlog leta ga je želeo Genčlebirligi, prošle zime Kajzeri, a nedavno se spominjao i Trabzon.

Malatija je prethodnu sezonu završila na desetom mestu turske prvenstvene lestvice, a klub je nedavno doveo i srpskog ofanzivca Danijela Aleksića. 

Donald je u Zvezdi proveo tri godine, osvojio dve titule šampiona, postao prvi stranac kapiten i internacionalac sa najviše odirganih mečeva u istoriji kluba sa "Marakane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading