(VIDEO) Reakcije iz Zvezde na žreb: MILOJEVIĆ POŠTUJE PROTIVNIKA, DŽAJIĆ NE OČEKUJE PROBLEME!

Autor:

Sport

19.06.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je posle žreba za prvo kolo kvalifkacija za Ligu šampiona da ekipa jedva čeka zvanične utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević: Njihovo prvenstvo je u toku, ali to neće biti problem

- Počinjemo da igramo zvanične utakmice što je i najlepše. Svi znaju da je pripremni deo možda i najteži. Nismo imali određene želje, možda samo izbegavanje dalekih zemalja i dužih putovanja, mesta gde temperature u ovom periodu godine nisu baš za fudbal. Poštujemo protivnika u svakom slučaju, čim su prvaci svoje zemlji sigurno imaju kvalitet. Trenutno razmišljam samo o svojoj ekipi, da se mi dobro spremimo. Poštujemo protivnika, adekvatno ćemo se ponašati - rekao je Milojević. 

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić je nakon žreba dodao da misli da klub neće imati problema da se domogne druge runde kvalifikacija.

Teško je govoriti o protivnuku koga ne poznajete dovoljno dobro. Vidimo i sada na Svetskom prvenstvu da su mnoge utakmice neizvesne,ali ne mislim da će ovaj našokršaj biti takav. Smatram da je Zvezda favorit. Sada je najbitnije da odradimodobro pripreme, da nastavimo sa predanim radom i da svakog protivnika koji nas očekuje shvatimo ozbiljno - izjavio je Džajić.

Ovako su fudbaleri Zvezde pratili žreb i ocenili šanse za prolaz nakon što su na Zlatiboru uživo gledali strim preko interneta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading