Terzić: Letonci nisu sila, ali nema potcenjivanja!

Autor:

Sport

19.06.2018

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da su crveno-beli favoriti u prvom kolu kvalifikacija protiv letonskog Spartaksa, ali da se Zvezda neće opustiti zbog toga.

RepublikaFoto: Tanjug
Terzić: Nismo loše prošli, ali nema opuštanja

- U ovoj prvoj rundi smo nosioci i očekivali smo slabijeg protivnika, ali to ne znači da ćemo nekoga potceniti. Svi učesnici prve runde su šampioni svoje države i to treba poštovati. Letonija nije velika fudblaska sila, međutim svedoci smo mnogih iznenađenja. Mi ćemo se maksimalno ozbiljno poripremiti, nećemo potceniti protivnika i već sada ćemo krenuti u prikupljanje podataka - rekao je Terzić za klupski sajt. 

Crvena zvezda u prvom susretu igra protiv Spartaksa u Letoniji 10. ili 11. jula, dok je revanš na programu nedelju dana kasnije u Beogradu.

- Znamo da je Jurmala 30-ak kilometara udaljena od Rige, prvenstvo im počinje u martu, oni će do naše utakmice odigrati 14-15 utakmica i zbog toga ne smemo da ih potcenimo. Želeo sam da izbegnemo Slovake, priželjkivao sam Maltežane, ali mislim da nismo loše prošli i da smo favoriti na ovoj utakmici. Uvek je bolje kada se revanš igra na našem stadionu, ali učinićemo sve što možemo da već u prvom meču sve rešimo - naveo je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading