Ben: Zvezda mora da bude spremna za prvi meč kvalifikacija za LŠ

Autor:

Sport

18.06.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da je odmoran i spreman za sve što sledi u pripremama i istakao da crveno-beli moraju biti spremni za prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Ben se sa Zvezdom sprema na Zlatiboru

- Srećan sam što sam se vratio posle malo dužeg odmora i lepo je započeti novu sezonu. Odradio sam prvi trening, imamo dosta mladjih igrača ovde, ali tim se nije mnogo promenio. Ostali smo bez nekoliko fudbalera, ali dobro izgledamo. Radonjić i Rodić su na Svetskom prvenstvu, a to je odlično za klub -rekao je Ben za klupski sajt.

Dolaskom El Fardua Bena na Zlatibor Crvena zvezda je kompletirala svoje redove, izuzimajući reprezentativce Milana Rodića i Nemanju Radonjića koji su u Rusiji na Mundijalu.

- Osećam se dobro i spremno. Imao sam par slobodnih dana više pa sam odmoran, ali spreman sam za sve što sledi u narednim danima priprema - rekao je Ben.

Ben je svestan značaja pripremnog perioda i već razmišlja i o kvalifikacionim utakmicama koje čekaju Crvenu zvezdu.

- Ovaj deo priprema je sa razlogom težak jer znamo šta nas čeka i moramo biti spremni kada izadjemo na teren u prvoj utakmici kvalifikacija. Spremamo se za taj dvomeč, ali ja se nadam da će ih biti još tri nakon toga - rekao je Ben.

Crvena zvezda će u utorak saznati ime rivala u prvom kolu kvalifikacija za LŠ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading