Šta će biti sa Grujićem? Liverpul bi sada da ga zadrži, Lacio na čekanju

Autor:

Sport

12.06.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić ima ponudu Lacija i to nije tajna, suma bi bila negde oko 7 miliona, približno onome što je Liverpul uložio u bivšeg igrača Zvezde koji nije dobio pravu priliku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

Zbog konkurencije je uglavnom sedeo na klupi, odigrao tek osam mečeva za "Crvene", a ni pozajmica Kardifu se nije srećno završila, nastupio je u 13 mečeva.

Ono što je svima jasno je da mu je potrebno da igra, ovako samo stagnira, Krstajić ga je odveo u Rusiju, dobio je šansu u pripremnim mečevima, ali jasno da je u ovom trenutku najvažnije da posle Mundijala nađe klub u kome će imati poverenje trenera.

Lacio ga stvarno želi, ali sada se Liverpul posle propasti transfera Nabila Fekira predomislio.


Naime, nemaju rešenje, veruje se da će veći deo novca uložiti u golmana i još jednog odbrambenog igrača, a da bi Grujić na pripremama mogao da dobije novu šansu.

Čembrlen je povređen, stiže Nabi Keita, tu je još Henderson, Milner, ali bi moglo da bude mesta i za Grujića, pogotovo jer je klub napustio Emre Čan...

Zbog svega toga Klop se predomislio, pa je sada izvesnije da se Srbin vrati u klub nego da bude prodat Italijanima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading