Britanci oduševljeni: SRBI IMAJU ZIDANA!

Autor:

Sport

07.06.2018

16:49 >> 16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski magazin iz Engleske "FourFourTwo" u svom posebnom specijalu vezanom za Mundijal u Rusiji predstavio je nekoliko fudbalera koji bi mogli da budu pravo otkrovenje turnira.

Sergej potencijalno otkrovenje Mundijala

Na listi mogućih prijatnih iznenađenja su stavili našeg Sergeja Milinković-Savića na prvo mesto svih mladih fudbalera na narednom SP.

Iza Srbina su Leander Dendonker iz Belgije, Pione Sisto reprezentativac Danske, Lukas Toreira, vezista Urugvaj, Julina Brandt iz Nemače i sjajni Portugalac Alešande Guedeš. 

Naslov članka "Upoznajte srpskog Zidana" dovoljno je ilustrativan, a oni podsećaju da su ovo reči menadžera igrača Lacija, nekada i reprezentativca Mateje Kežmana.

- Ima sve - snagu, pas i što je najvažnije postiže golove. Ali selektor Muslin nije bio ubeđen. Novi Krstajić ga je odmah pozvao u tim za Svetsko prvenstvo. Solidni tim Srbije nije među favoritima, ali talentovani vezista će doneti kreativnost i dinamiku u nastojanjima ekipe da ostvari dobar rezultat - zaključio je "Fourfourtwo".

Dodali su ovoj analizi i kratak osvrt Mateje Kežmana.

- Ima dodir Brazilca i istovremeno neke stvari koje me podsećaju na Zinedina Zidana - rekao je Kezman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading