FIFA kažnjava Barsu zbog pregovora "ispod žita" sa Grizmanom!

Autor:

Sport

04.06.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Barselone bi se zbog neregularnog pregovaranja s napadačem Atletiko Madrida Antoanom Grizmanom mogla naći pred istorijskom kaznom, a prema pisanju španskih medija, katalonski klub mogao bi dobiti zabranu dovođenja igrača u narednih pet prelaznih rokova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grizman se već dugo povezuje sa Kataloncima

Prema prvim informacijama, FIFA će pokrenuti postupak u kojem će istražiti pod kojim okolnostima je Barselona pregovarala s Francuzom, a da su stupili u kontakt s jednim od najboljih igrača Atletiko Madrida potvrdio je predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu.

S obzirom na to da Barselona nije pregovarala s Atletikom pre nego što je stupila u kontakt sa Grizmanom, oni bi, prema pisanju španskog AS-a, mogli dobiti zabranu u narednih pet prelaznih rokova, što bi svakako bio veliki udarac za ovu ekipu. 

Razlog zbog kog su Katalonci bez znanja "jorgandžija" pregovarali s Grizmanom leži u tome da Francuz u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 100 miliona evra, zbog koje Madriđani ne bi mogli da zaustave transfer svog ponajboljeg igrača u redove kluba sa "Nou kampa".

Takođe, Barselona bi mogla biti i novčano kažnjena, ali svakako da bi im zabrana dovođenja igrača bila puno teža za podneti.

Pored toga, španski ABC javlja kako je Grizman još uvek neodlučan kada je reč o njegovom budućem klubu, a neke informacije govore da bi narednih meseci mogao potpisati novi unosni ugovor, čime bi postao najplaćeniji igrač Atletiko Madrida u istoriji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading