Kokoškov progovorio o Dončiću

Autor:

Sport

01.06.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feniks ima prvog pika na draftu. Kako je na klupu tog tima seo naš Igor Kokoškov, košarkaška javnost očekuje da naš trener "pokupi" Luku Dončića igrača sa kojim je radio u selekciji Slovenije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Naš trener još jednom se osvrnuo na Dončićev talenat.

- Luka je veoma talentovan igrač, verovatno najtalentovaniji kojeg sam trenirao za ovih 25 godina koliko sam u poslu - rekao je Kokoškov.

Novi trener Feniksa nastavio je u istom ritmu. 

- On je definitivno najtalentovaniji, ali ne i najbolji igrač. Uradio je mnogo za mene kao trenera u nacionalnom timu Slovenije. Igrao je veoma dobro i mislim da smo mu mi pomogli da sazri. Dali smo mu ulogu u kojoj do tada nije bio. U Realu je bio deo rotacije, imao je samo 18 godina i igranje za reprezentaciju je bila potpuno drugačija uloga sa drugačijim očekivanjima. Bio je jedan od glavnih igrača i pronašao je način da se sa tim izbori. Dokazao je da zaslužuje pažnju i sve što smo mu dali zaključio je Kokoškov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading