Đukić: Vučelić sa sinom dovodi i tera trenere iz Partizana

Autor:

Sport

26.05.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Miroslav Đukić ostati trenera Partizana? U Humskoj niko nema konkretan odgovor na to pitanje, ali prema izjavama iskusnog trenera čini se da njegov status nije rešen. Đukić je posle osvajanja Kupa "potkačio" i predsednika crno-belih Milorada Vučelića.

RepublikaFoto: Starsport

I pored toga što je Partizan podbacio u prvenstvu, Đukić tvrdi da je sezona bila vrhunska i da nema razloga da se plaši za svoj posao.

- Zašto neko misli da sezona nije vrhunska? Partizan 13 godina nije ušao u šesnaestinu finala evropskih takmičenja. Umori se čovek, sad - kao ja pokušavam sve da prevarim, prodam priču da je ovo uspešna sezona. Evo vam brojevi, pa vi zemljaci napravite bolju. Eto, u Partizanu ima stručna komisija koja će da zaseda: gospodin Vučelić, njegov sin, Keta, Bane Zlatiborac, Skorobać... Jednostavno neka procene da li je dobro ili nije - rekao je Đukić za "Žurnal". 

On se doktakao i čuvenog Žozea Murinja i njegove sezone sa Mančester junajtedom.

- Znate onu čuvenu Titovu: Živimo u miru kao da će trajati 100 godina, spremni smo i da sutra izbije rat… Tako i ja, ponašam se kao da ću 15 godina ostati trener Partizana, a spreman sam i da me sutra oteraju. Murinjo ove sezone nije osvojio nijedan trofej, ja jesam - zaključio je Đukić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading