Levandovski menja smer: Ništa od Reala, mogao bi u Čelsi

Autor:

Sport

22.05.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Čelsi želi da u svoje redove dovede prvu zvezdu Bajerna Roberta Levandovskog!

RepublikaFoto: twitter.com/DeadlineDayLive
Robert Levandovski

Ova sezona je bila jedna od najlošijih od kada je londonski klub preuzeo Roman Abramovič. Plavci su uspeli da osvoje tek FA kup, ali u Premijer ligi nisu mogli nikako da pariraju Mančester sitiju, pa je prebogati Rus postao svestan da mora debelo da "odreši kesu" ukoliko želi da njegov klub sledeće sezone bude konkurentan kako u engleskom prvenstvu, tako i u međunarodnom takmičenju, s obzirom da su izborili tek kvalifikacije za Ligu Evrope.

Iz tog razloga Abramovič spas vidi u fudbaleru Bajerna Robertu Levandovskom. Nemci ne žele da se odreknu usluga sjajnog Poljaka, koji je još prošle godine rekao da je posle godina igranja u klubu iz Minhena došlo do izvesnog prezasićenja, te da bi voleo da se oproba u nekoj drugoj sredini.

Napadač prvenstveno želi da ode u Real Madrid, ali njegov transfer u španski klub je više puta do sada propadao, prvenstveno jer Bavarci žele da demonstriraju silu i dokažu "kraljevskom klubu" da ne moraju da im prodaju igrače.

Poljski mediji pišu da je i sam Levandovski posle razgovora sa Abramovičem počeo ozbiljno da razmišlja o prelasku u Čelsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading