OVO OBEĆAVA: "Orlovi" sigurni da će proći grupu

Autor:

Sport

20.05.2018

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo se bliži, "orlovi" polako završavaju sezone i spremaju se za veliko takmičenje. Naši momci su optimisti pred početak priprema za Rusiju.

Filip Kostić je siguran da naša selekcija ima kvalitet.

- Verujem da smo bolji od njih (Kostarika, Švajcarska). Bez obzira na to kakve su rezultate imale obe selekcije na prethodnom Mundijalu ili Švajcarci na Evropskom prvenstvu, smatram da je kvalitet na našoj strani. Mi smo imali pehove zbog kojih nismo išli na velika takmičenja, ali zato je sad naš motiv još veći. Vratili smo poverenje naroda, opet je Srbija na nogama pred jedno veliko takmičenje i to nam je dodatni motiv -  rekao je Filip Kostić za "Informer".

On je dodaje da će poseban meč biti protiv Brazila.

- Protiv Brazila će biti uživanje da se igra, posebno poglavlje u biografiji svakog igrača, ali činjenica je da su Nejmar i njegovi saigrači prvi favoriti za titulu. To ne znači da ćemo se predati, ali moramo realno da gledamo na stvari.

RepublikaFoto: instagram.com/fudbalskisavezsrbije

Luka Milivojević jedva čeka da utakmice krenu.

- Naravno da sam nestrpljiv da sve to počne što pre, jer je učešće na Svetskom prvenstvu najveće dostignuće u mojoj karijeri. Teško je, pogotovo timovima iz Evrope, da prođu kvalifikacije, ali zato je sad još veće uzbuđenje. Da se ne ponavljam da je grupa teška, jer sve ekipe dolaze sa istim snovima i ambicijama. Svi žele da prođu dalje, samo što je kod nekih ekipa, poput Brazila, veća šansa da ostvare cilj - jasan je iskusni vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading