DA LI JE OVO SPISAK ZA RUSIJU? Procurela imena 23 igrača Krstajićevog tima za Mundijal!

Autor: Telegraf

Sport

17.05.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih zvaničnih i nezvaničnih informacija koje smo dobijali proteklih dana sa raznih strana, čini se da se nazire spisak od 23 fudbalera koji će ovog leta predstavljati Srbiju na Mundijalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Polako se sklapaju kockice o putnicima na SP

Sve je počelo svojevrsnim sistemom eliminacije, pošto je prvo direktor naše nacionalne selekcije Goran Bunjevčević najavio da štoper Šalkea Matija Nastasić neće biti na spisku zbog povrede, zatim je Benfika objavila listu njihovih fudbalera koji će putovati u Rusiju, a na kom nije bilo veziste Ljubomira Fejse, da bi na kraju i defanzivac Lokomotive iz Moskve Nemanja Pejčinović otvoreno za ruske medije izjavio da selektor Mladen Krstajić ne računa na njega.

Tako je portal "Telegraf" na osnovu svih pisanja i govorkanja u medijima proteklih dana sastavio jedan spisak, koji se čini vrlo realističan, pa ne bi bilo čudno da upravo ove fudbalere vidimo u avionu za Rusiju početkom juna meseca.

Podsetimo, svi protivnici Srbije na Mundijalu iz grupe E su objavili konačne spiskove igrača za najveće fudbalsko takmičenje.

Evo ko bi na kraju trebalo da bude na završnom spisku, koji će 28. maja biti saopšten srpskoj javnosti:

Na SP će putovati Vladimir Stojković, Predrag Rajković i Marko Dmitrović što se tiče golmana. Aleksandar Jovanović se takođe nalazi u sjajnoj formi, ali mesta ima samo za trojicu.

Antonio Rukavina, Dušan Basta, Branislav Ivanović, Nikola Maksimović, Duško Tošić, Jagoš Vuković i Aleksandar Kolarov bi trebalo da predstavljaju odbranu Srbije u Rusiji, dok je najveća gužva u veznom redu.

A tamo ćemo imati Nemanju Matića, Luku Milivojevića, Adema Ljajića, Dušana Tadića, Filipa Kostića, Andriju Živkovića, Sergeja Milinkovića Savića, Nemanju Radonjića, Marka Grujića i Mijata Gaćinovića.

Napad je rezervisan za Aleksandra Mitrovića, Aleksandra Prijovića i Luku Jovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading