Groznica Premijer lige: NAVIJAČI FULAMA SPREMAJU INVAZIJU NA "VEMBLI"

Autor:

Sport

16.05.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalni meč doigravanja za popunu Premijer lige između Fulama i Aston vile privlači neverovatnu medijsku, ali i pažnju navijača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Fulama u ozbiljnoj euforiji

Meč između dva kluba biće odigran na legendarnom stadionu "Vembli" u Londonu, što znači da će nominalni domaćin biti tim Slaviše Jokanović, pošto neće izlaziti iz svog grada.

Očekuje se da kapacitet od 90.000 mesta bude u potpunosti popunjen, ali ovoliko veliko interesovanje niko nije očekivao.

Fulam je objavio da su njegovi navijači već prvog dana prodaje razgrabili preko 22.000 karata od 45.000 na koliko imaju pravo. Jasno je da će duel za popunu Premijer lige biti pravi spektakl koji će privući pažnju čitavog fudbalskog sveta.

Ekipa Slaviše Jokanovića zauzela je treće mesto na tabeli Čempionšipa tako da je put ka Premijer ligi morala da nastavi u plej-ofu.

Fulam je u prvom delu sezone poražen od Aston Vile u Birmingemu (2:1) ali je krajem februara uspeo da joj se revanšira na domaćem terenu (2:0).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading