Iznenađenje, ili ne? OVAJ IGRAČ NIJE NA SPISKU PUTNIKA ZA RUSIJU!

Autor:

Sport

15.05.2018

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije (FSS) poslao je u FIFA preliminarni spisak od 35 fudbalera koji bi mogli da nastupe na SP u Rusiji, ali imena nisu dospela u javnost. Ipak, sad znamo koga sigurno od "orlova" nećemo gledati u Rusiji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Krstajića delimično otkrili Portugalci

Planove selektora Krstajića i Fudbalskog saveza Srbije je pokvarila Benfika koja je na zvaničnom sajtu saopštila imena petorice fudbalera koji su dobili pozive.

Među pobrojanim fudbalerima Benfike nalaze se Ruben Dijes (Portugal), Salvio (Argentina), Raul (Meksiko), Andrija Živković (Srbija) i Haris Seferović (Švajcarska).

Ovo znači da više niko iz Benfike ne putuje za Rusiju ovog leta, a među tim igračima je i naš Ljubomir Fejsa za koga neće biti mesta u avionu sa ostalim reprezentativcima.

Fejsa nije u poslednje vreme pozivan u tim sa nacionalnim grbom, iako je sve ukupno upisao 26 nastupa, možda su neki očekivali da bude barem na proširenom spisku.

Fejsa je poslednji put dres sa državnim grbom nosio 9. oktobra 2016. godine na meču kvalifikacija za Mundijal protiv Austrije, kada su naši fudbaleri na stadionu "Rajko Mitić" slavili sa 3:2.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading