Srbi spremni za Premijer ligu: JOKAN I MITAR PRED VRATIMA RAJA!

Autor:

Sport

16.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Fulama popili su hektolitre piva nakon plasmana njihovog tima u finale baraža za Premijer ligu, a najveće zasluge za radost koju proživljavaju pripisuju srpskom dvojcu Slaviši Jokanoviću i Aleksandru Mitroviću!

RepublikaFoto: twitter.com/FulhamFC
Igrači Fulama u transu nakon pobede nad Derbijem

Perspektivni stručnjak i napadač "orlova" doveli su svoj tim na samo korak do plasmana u Premijer ligu nakon što su na svom terenu pobedom od 2:0 nadoknadili minus od jednog gola (0:1) iz prvog duela sa Derbijem. Od totalne ludnice deli ih još samo 90 minuta (ako ne bude produžetaka) na slavnom Vembliju 26. maja protiv boljeg iz duela Aston Vila - Midlzbro (sinoć odigran revanš, prvu utakmicu dobila Vila sa 1:0 u gostima).

- 26. maja na Vembliju će igrati Fulam protiv boljeg iz duela Aston Vila - Midlzbro

-12 golova postigao Mitrović u 17 mečeva za Fulam

- Nismo bili na Vembliju 43 godine! Ovo je za nas neverovatna stvar. Sjajno je i što smo tokom ove sezone srušili mnoge rekorde. Sada cela sezona zavisi od jednog meča. Znamo koliko je važno što smo došli do finala, ali još je važnije da tu pokažemo snagu i umeće i pobedimo. Sada moramo da sredimo misli, da odmorimo tela i da počnemo da se pripremamo za meč svih mečeva - izjavio je Jokanović, arhitekta ovog uspeha.

Sa druge strane, Mitrović smatra da Fulam zaslužuje promociju u Premijer ligu.

- Zbog ovoga sam i došao, zaista je neverovatan osećaj. Smatram da zaslužujemo da se plasiramo u Premijer ligu jer igramo dobar fudbal sa mnogo šansi. Veoma sam ponosan na ekipu i neizmerno srećan - naveo je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading