PRIJOVIĆ SE MASKIRAO U PIŠTOLJDŽIJU SAVIDISA!

Sport

14.05.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šou-program u grčkom fudbalu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lider PAOK-a: Napadač Srbije Aleksandar Prijović

Srpski reprezentativac i fudbaler PAOK Aleksandar Prijović osvojio je titulu Kupa Grčke pobedom nad AEK (2:0) i proslavio je sa maskom sa likom kontroverznog predsednika kluba Ivana Savidisa!

RepublikaFoto: instagram.com/prijo09
Prijović sa maskom Savidisa

PROMAŠIO PENAL

Ovakav gest Prijovića i njegovih saigrača, koji su time želeli da pokažu da su lojalni svom gazdi, naišao je na oštru osudu u Grčkoj. Savidis je 11. marta u finišu prvenstvenog meča, upravo protiv budućeg šampiona AEK, sa vatrenim oružjem ušao na teren jer je bio nezadovoljan odlukom glavnog sudije, zbog čega mu je zabranjen pristup fudbalskim utakmicama na čak tri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Podrška gazdi: Maskirani fudbaleri tima iz Soluna

- Veliki šef je svuda - poručio je Prijović posle meča u kom je promašio penal, ali se kasnije iskupio asistencijom.

Ni tu nije bio kraj skandalima koji su sam fudbalski meč bacili u zaborav. Osim maski, fudbaleri PAOK su obukli i majice sa natpisom "dupla kruna", aludirajući da im je nepravedno oteta titula šampiona oduzimanjem bodova posle skandala sa oružjem i da naslov prvaka velikog rivala AEK ne žele da priznaju.

11. mart: Savidis sa pištoljem

Savidis je ipak bio centralna figura slavlja i po povratku tima u Solun slavio je sa igračima u klupskom autobusu, podizao pehar i ludovao do jutra baš kao i navijači na ulicama grada.

Ludnica na ulicama: Savidis i igrači provozali pehar kroz centar grada

HULIGANI DIVLJALI

Na samom terenu nekim čudom nije bilo tenzije, a Grci su sve učinili da do toga ne dođe, pa su omogućili i to da Španac sudi finale. Ipak, pre samog meča, došlo je do incidenata na ulicama Atine, kada su huligani oba kluba divljali i pokušali da zapale pripadnike policije! Naoružani Molotovljevim koktelima, demolirali su grad, ali, srećom, niko nije prošao sa težim povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading