Nije ni čudo što je otišao: INIJESTA DOBIO NESTVARNE USLOVE U KINI!

Autor: Tanjug

Sport

03.05.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Barselone Andres Inijeste nastaviće karijeru u kineskom Čongking Dandaiju, a nakon što je otkriveno koliko omaleni vezista treba da zaradi onda nas ni ne čudi što se odlučio da se preseli na Daleki istok.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Inijesta provodi poslednje dane u dresu Barselone

Inijesta bi trebalo da zaradi 27 miliona dolara godišnje u Čongkingu i to čisto, kada su odbiju svi obavezni nameti i porezi, po čemu bi postao jedan od najplaćenijih svetskih fudbalera, pošto bi ispred njega bili samo Mesi i Ronaldo.

Za 35-godišnjeg vezistu interesovanje su pokazali i drugi kineski klubovi, poput Tjanđin Kvanđana, kao i Mančester siti, čiji je trener Pep Gvardiola.

Inijesta je sa katalonskim gigantom osvojio čak 32 trofeja, među kojima su čak četiri Lige šampiona. Nedavno je kapiten Barse na konferenciji za novinare otkrio da će napustiti Barselonu na kraju ove sezone, a tokom obraćanja je počeo čak i da plače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading