PSŽ prinuđen da proda Nejmara?

Autor:

Sport

28.04.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambiciozan projekat katarskih vlasnika da stvore tim PSŽ-a koji će pokoriti Evropu izgleda da se nije baš odvijao po planu. Sada im sledi novi izazov, pošto se lako može desiti da budu prinuđeni da puste Nejmara ovog leta.

RepublikaFoto: instagram.com/psg
Nejmar napušta Pariz nakon samo godinu dana?

Nakon što su prošle godine kupili brazilskog superstara za 222 miliona evra od Barselone, svi svetski mediji su brujali danima i nedeljama o ovom nestvarnom transferu na fudbalskom tržištu.

Sada se čini mogućim da ćemo i ovog leta ponovo čitati o novom, još većem transferu Nejmara, pošto bi u nekoj računici čelnici PSŽ-a morali da ga prodaju ovog leta i to za iznos ne manji od 250 miliona evra.

PSŽ ima problem koji se zove finansijski fer-plej. Kako prenosi "Kalčomerkato" jedini uslov da Francuzi puste Nejmara u redove potencijalnog konkurenta za evropski tron je da ne uspe da reguliše obaveze prema finansijskom fer pleju. Parižanima dolazi na naplatu transfer Kilijana Mbapea iz Monaka, koji je došao još prošle sezone, ali na pozajmicu uz otkup ove u vrednosti 180 miliona evra. 

Pošto novi trener Tomas Tuhel već ima spisak pojačanja za narednu sezonu, sigurno je da negde uprava mora da ostvari profit, a gde naći bolju šansu od prodaje Nejmara, posebno ako se ima u vidu da je Real voljan da plati koliko klub iz Pariza i traži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading