Grizman osvetio Simeonea - remi u Londonu: Paje asistirao za pobedu Olimpika!

Autor:

Sport

26.04.2018

21:03 >> 21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su prve utakmice polufinala Lige Evrope u kojima smo videli pobedu domaćina i nerešen ishod u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Simeone

Na "Emirejtsu" je prštalo u prvom poluvremenu, s obzirom da je već u desetom minutu španski tim ostao sa deset igrača na terenu, jer je Vrsljko dobio dva žuta kartona u kratkom vremenskom period. To je iznerviralo Dijega Simeonea, koji je bes usmerio ka sudiji Klemonu Turpanu, pa se nije smirio ni par minuta kasnije a francuski sudija je i temperamentnom Argentincu pokazao put na tribune.

Za pogotke se moralo čekati drugo poluvreme. Najpre je Arsenal zatresao mrežu Atletika preko Lakazeta u 61.minutu. Delovalo je da će se taj rezultat zadržati do kraja, ali je Grizman iskoristio grešku Košjelnog i doneo izjednačenje u 82.minutu. Fenomenalni golman Oblak je još jednom svojim odbranama pokazao zašto bi mogao da postane prvi golman od 100 miliona evra, s obzirom da je do kraja meča u par navrata, sjajnim intervencijama i brzim refleksima spasao svoju mrežu.

Revanš utakmica igra se u Madridu 3. maja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Olimpik Marseja

U Francuskoj, Olimpik je došao do prednosti u 16. minutu preko Tuvana, koji je sjajno glavom poslao loptu u donji levi ugao gola, posle centaršuta Dimitrija Pajea.

U 63. minutu domaćin je potvrdio pobedu na ovom meču golom Klintona Enžija, posle druge Pajea.

Revanš je na programu 3. maja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading