Fejsa na ceni:Totenhem želi Srbina?

Autor:

Sport

26.04.2018

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je preneo dobro obavešteni novinar Riki Saks, koji prati i ima insajderske informacije iz redova Totenhema, londonski klub će na leto pokušati da dovede Ljubomira Fejsu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljubomir Fejsa

Menadžer Maurisio Poketino želi da osveži vezni red, da pojača konkurenciju i dovede mlađeg igrača pošto je Musa Dembele na pragu odlaska.

Skauti Totenhema navodno već neko vreme prate igre našeg reprezentativca, reakcije su pozitivne, stoga će nastaviti da ga posmatraju, do letnjeg prelaznog roka.

I ova sezona pokazala je da Totenhem najviše problema ima u defanzivnoj liniji veznog reda, Erik Dajer je povremeno morao da igra u odbrani, Hari Vinks je bio povređen, a Viktor Vanijama nije mogao da drži kontrolu i pomogne Musi Dembeleu, koji je u padu forme poslednjih nedelja.

Svi znaju da je srpski fudbaler specijalista za titule, da može da pokriva više pozicija u nekoliko formacija i mogao bi da bude idealno rešenje. 

Fejsa je postavio neverovatan rekord u evropskom fudbalu pošto je sa tri različita kluba osvojio 10 titula u nizu, sa Partizanom, Olimpijakosom i Benfikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading