(VIDEO) Diplomski rad Đorđa Ivanovića u Partizanu, CRNO-BELI PREOKRETOM SRUŠILI NIŠLIJE!

Autor:

Sport

26.04.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu Radnički iz Niša rezultatom 3:1 u trećem kolu plej-ofa i tako ostali na -9 bodova u odnosu na Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Ivanović (okružen saigračima) proslavlja jedan od golova

Fudbaleri Radničkog su u Humskoj ovog popodneva stigli do vođstva preko Milana Pavkova, koji je glavom neometan sa nekoliko metara u 13. minutu doveo svoj tim u vođstvo. Visoki napadač je iskoristio veliku neodlučnost odbrane Partizana i tako šokirao sve u Humskoj.

Nije dugo trebalo Partizanu da anulira prednost Reala sa Nišave, pošto je već u 16. minutu igrač utakmice Đorđe Ivanović postigao gol iz drugog pokušaja za 1:1. 

U 29. minutu dogodila se velika greška, pošto je Partizanu poništen regularan gol zbog navodnog ofsajda Nemanje Antonova, a nakon usporenog snimka se jasno videlo da je bek crno-belih bio duboko u dozvoljenoj poziciji.

Međutim, nije to sprečilo vihornog Ivanovića da stvari postavi na svoje mesto pred odlazak na veliki odmor donese prednost izabranicima Miroslava Đukića. Odlično je omaleni ofanzivni vezista prihvatio loptu na ivici kaznenog prostora, "zalomio" jednog protivnika i onda poslao "kiflu" u gol Šaranova za preokret - 2:1.

U nastavku je Pavkov mogao već u 51. minutu da postigne novi gol, a kad je visoki špic već propustio svoju priliku kaznio ga je Tošić u 57. minutu.

Danas sjajni Ivanović ga je uposlio kao na tacni, a popularni "Bambi" je postigao treći gol u poslednje dve utakmice za Partizan i tako postavio konačan rezultat ovog meča. Već pominjani Ivanović je mogao da kruniše svoju sjajnu partiju het-trikom, ali je izgledne pozicije krenuo da dribla golmana Radničkog, umesto da ga jednostavno prebaci.

U samoj završnici pomoćni sudija ponovo je oštetio Partizan, pošto je svirao ofsajd Đerleku koji se nalazio u gol-šansi nakon dodavanja Tošića.

Bilo kako bilo, rezultatske promene nije bilo do kraja susreta, a Partizan je sprečio Zvezdu da već u ovom kolu proslavi titulu i tako barem ostavio malo neizvenosti. Crno-beli imaju 48 bodova i nalaze se na drugom mestu sa devet bodova zaostatka za večitim rivalom. U narednom kolu u nedelju od 18:30 ih očekuje duel u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading