Zvezda već našla dva pojačanja!

Autor:

Sport

23.04.2018

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde od leta će se spremati za nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a za to takmičenje će imati na raspolaganju dva velika pojačanja, javlja "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitrović u duelu Lige Evrope sa Harijem Kejnom

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela izjavio je da uprava sprema već sada listu pojačanja, a dva, i to kapitalna, su čini se već dogovorena.

Tako "Žurnal" prenosi da će bivši kapiten Vojvodine, koji sada nastupa u turskom Kajzeriju Dejan Meleg, vrlo verovatno će početkom prelaznog roka parafirati ugovor sa liderom Super lige. Meleg nije u prvom planu u turskom klubu, pa je vrlo verovatno da neće biti problema u vezi sa transferom, što bi bilo u interesu svih strana.

A pojačanje na štoperskoj poziciji trebalo bi da bude bivši reprezentativac Srbije Stefan Mitrović.

Mitrović ima važeći ugovor do 2020. godine, a njegovo trenutno obeštećenje je procenjeno na oko 2,2 miliona evra, pa bi dogovor sa Zvezdom mogao da se postigne jedino u slučaju da naš defanzivac raskine ugovor sa Gentom i dobije čiste papire.

Da u priči o dolasku Stefana Mitrovića u crveno-beli tim ima dima, govori i podatak da se 28-godišnji defanzivac našao u svečanoj loži na večitom derbiju. Iskoristio je priliku da odgleda svetkovinu srpskog fudbala, jer se nalazi na bolovanju posle operacije. Mitrović je zimus bio na pragu prelaska u Sent Etjen, ali je zdravstveni problem sprečio transfer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading