Le Talek: Želim još mnogo mečeva u Zvezdi

Autor:

Sport

21.04.2018

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Damjan Le Talek izjavio je da nije verovao da će odigrati 100 utakmica za crveno-bele.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Le Talek na meču sa Radničkim

Le Talek je na meču 2. kola Superlige Srbije protiv Radničkog u Nišu (3:1) odigrao stoti meč za Zvezdu.

- To je veoma lep jubilej za mene. Igrao sam skoro svaku utakmicu od kada sam došao, tako da ova brojka nije iznenađenje za mene. Na sreću nisam imao problema sa povredama i zato sam i uspeo da sakupim sto utakmica za kratko vreme. Od kada sam došao trener Božović je imao poverenje u mene, sada je ista situacija sa šefom Milojevićem. Hvala im na tome što su mi dali šansu da igram za Crvenu zvezdu, ovo je i njihova zasluga. Videćemo na kom broju utakmica u crveno-belom ću se zaustaviti - rekao je Le Talek i dodao:

- Nisam verovao kada sam dolazio u Crvenu zvezdu da ću odigrati 100 utakmica i da ćemo kao ekipa napraviti ovako lepe stvari, ne možete da razmišljate na taj način. Naporno sam radio za sve ovo, trudio sam se da igram svaku utakmicu. Mnogo volim da igram, ne želim da propustim nijedan meč. Veoma sam srećan zbog svega što sam uradio u Crvenoj zvezdi. Nadam se da ću imati još više utakmica.

On se osvrnuo na igru svog tima u pobedi nad Radničkim. 

- Igrali smo dobro, otvorili smo utakmicu na odličan način, imali smo mnogo šansi. Mogli smo mnogo ranije da rešimo pitanje pobednika, ali nažalost smo propustili neke prilike. Generalno možemo da budemo zadovoljni onim što smo danas prikazali na terenu i srećni zbog nova tri boda - naveo je on.

Zvezdi je do kraja šampionata ostalo da odigra još pet mečeva.

- Sve smo bliže tituli, ali još nije ništa nije sigurno. Fudbal je takva igra da je sve moguće. Moramo da nastavimo sa maksimalno ozbiljnim pristupom svakoj utakmici do kraja. Potrudićemo se da u naredne dve utakmice rešimo pitanje osvajača šampionske titule - poručio je Le Talek. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading