POSLE RADNIČKOG Milojević otkrio šta traži od svog tima

Autor:

Sport

21.04.2018

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde grabe ka tituli šampiona Srbije. Radnički je pao na svom terenu (3:1), a trener Vladan Milojević bio je zadovoljan pobedom.

RepublikaFoto: Starsport

Mladi stručnjak je oktrio šta očekuje od svog tima na svakoj utakmici.

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu u celosti. Imali smo stvarno dobre momente kada smo kontrolisali dešavanja na terenu. Ono što uvek tražim i što mislim da može da bude još bolje je taj neki kontinuitet u igri, moramo da pokušamo da kontrolišemo utakmicu svih 90 minuta. Ne smemo da dozvoljavamo protivniku da se vraća u igru. Mogli smo i u prvom poluvremenu da rešimo utakmicu, imali smo mnogo šansi, ali ti promašaji su rezultat dekoncentracije - rekao je Milojević i dodao:

- Mi jesmo napravili još jedan veliki korak ka cilju kojem težimo, ali ima još da se igra. Čestitao bih Radničkom, danas je bio izvanredan ambijent ovde. Volim da igram u Nišu i želim da pohvalim njihove navijače, igrače, i trenera za sve što su uradili. Želim Radničkom da ostvari svoje ciljeve ove sezone.

Trener Radničkog Dragan Antić ocenio je da je u drugom poluvremenu do izražaja došao kvalitet Zvezde koja je, po njegovim rečima, "pravi šampion".

- Prvo poluvreme smo igrali dobro, svaka čast mojim momcima. Medjutim, u drugom poluvremenu je došao do izražaja kvalitet Crvene zvezde. Vidi se da su pravi šampioni, odskaču od svih ekipa u Srbiji, videli smo to i u derbiju. Ja im čestitam titulu ovom prilikom, a nama ostaje borba za Evropu - rekao je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading