Baloteli se zahvalio Nici: Pet utakmica do rastanka

Autor:

Sport

21.04.2018

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Nice Mario Baloteli oprostio se od navijača tog kluba na svom Instagram profilu i time defitnitivno potvrdio da napušta francuski tim ovog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

- Ostalo je još pet utakmica... Bile su to dve uzbudljive godine. Hvala vam na svemu! - napisao je italijanski fudbaler.

Njemu na kraju sezone ističe ugovor Nicom, tako da će biti slobodan u izboru nove sredine. Za sad, ne postoje konkretniji nagoveštaji gde bi mogao da nastavi karijeru, iako mediji u Italiji ističu mogućnost da se vrati u domovinu i zaigra sa Napoli, Romu ili Milan, čiji je član već bio u dva navrata.

U dosadašnjoj karijeri, 27-godišnji napadač je, pored Milana, igrao za gradskog rivala Inter, Mančester siti i Liverpul.

U reprezentaciji Italije zabeležio je 33 nastupa i postigao 13 golova, od kojih su svakako najvažniji oni u polufinalu Evropskog prvenstva 2012. godine protiv Nemačke (2:1). Na tom turniru Baloteli je izabran i u najboljih 11.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading