KRSTIČIĆ: Da što pre obezbedimo titulu

Autor:

Sport

19.04.2018

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da njegova ekipa za cilj u predstojećoj utakmici protiv Radničkog u Nišu ima za cilj da osvoji tri boda, kako bi se što više približila osvajanju trofeja u Superligi Srbije

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić

- Ozbiljno se pripremamo za utakmicu sa Radničkim, zato što znamo da nas očekuje zaista teško gostovanje. Kao što smo rekli i pre početka plej-ofa, u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da pobedimo, kako bismo matematički što pre obezbedili titulu -  rekao je Krstičić za klupski sajt. 

Zvezda će u subotu gostovati u Nišu ekipi Radničkog u 32. kolu, odnosno drugom kolu plej-ofa. Prethodnu utakmicu na stadion "Čair" fudbaleri Crvene zvezde dobili su rezultatom 4:0.

- Nadam se da ćemo i ovog puta biti efikasni, ali iskreno se ne bih žalio ni da bude 1:0 za nas, bitno je samo da osvojimo nova tri boda i nastavimo pobednički niz. Kada se pobeđuje sve je lepo, atmosfera u ekipi je fenomenalna i to je ono što nas gura dalje - rekao je on.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Protekli "večiti" derbi bio je 50. utakmica od početka sezone ekipi Vladana Milojevića.

- Zaista je veliki broj utakmica iza nas, ali ne razmišljamo o umoru. Bliži se kraj i kao da nam ta želja da se prikažemo u što boljem svetlu i da donesemo našim navijačima titulu daje dodatnu snagu. Verujem da ćemo nastaviti sa agresivnom i dobrom igrom koju smo prikazali u večitom derbiju - zaključio je Krstičić. 

Utakmica na stadionu Čair igraće se u subotu od 19.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading