Potez decenije Fiorentine: MILENKOVIĆ OD 5 DO 30 MILIONA ZA GODINU DANA?

Autor:

Sport

19.04.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Fiorentina je proteklog leta dovela Nikolu Milenkovića iz Partizana za 5,1 milion evra, a već nakon godinu dana mogla bi da ga proda za šestostruko veću cifru, javlja "Korijere delo Sport".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nema prolaza pored Milenkovića

Dugo je mladi defanzivac čekao priliku da zaigra u prvoj postavio Fiorentine, ali kad je dobio priliku, pokazao je kakav je fudbaler.

Bivši štoper Partizana je privukao pažnju nekoliko španskih klubova iz vrha, ali se ne navode njihova imena. Zato se navodi da bi cifra za obeštećenje mogla da iznosi oko 30 miliona evra, što je pravo malo bogatstvo za defanzivnog fudbalera.

Jedini klubovi koji bi mogli da izdvoje ovoliki novac iz Španije su pored Reala i Barselone svakako još Atletiko Madrid i Valensija, dok Sevilja, ili recimo Viljareal sigurno nemaju na raspolaganju toliki novac za jednog igrača.

Vrlo lako je moguće da Blekija Milenkovića traži Atletiko koji je imao vrlo dobrog iskustva sa prethodnim defanzivcem iz Firence, koji je takođe nosio crno-beli dres, Stefanom Savićem. Crnogorski štoper je nedavno obeležio jubilej sa 100 utakmica za Atletiko, a u timu Dijega Simeonea već dugo je nezamenljivi član prve postave.

Da li ćemo uskoro gledati štoperski tandem Savić-Milenković? Nema sumnje, protivnici se ne bi nadavali golova pored njih dvojice...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading