NEJMAROVO LUDILO: CEPA POKER, DOK MU JUNAJTED NUDI 400.000.000 €!

Autor:

Sport

17.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Nejmara je samo nebo granica! Ali ne po golgeterskom učinku i broju osvojenih titula, već zbog činjenice da je na korak do prelaska u Mančester junajted za neverovatnih 400.000.000 evra.

Nejmar mlati lovu i na pokeru

Brazilac je letos prelaskom iz Barselone u Pari Sen Žermen već visoko postavio lestvicu po visini obeštećenja od 222.000.000 evra. Ako "sveci" uspeju da ga prodaju na Old Trafordu, zaradiće neverovatnih 178.000.000 evra, i to samo od transfera, dok je marketing sigurno već isplatio svaki cent.

RAZBESNEO NAVIJAČE

Da je iskusni špic na izlaznim vratima PSŽ, videlo se i u nedelju, kada je posle demoliranja Monaka sa 7:1 proslavljena titula. Iako povređen, umesto da bude uz saigrače jer je sa 19 golova doprineo osvajanju pehara, Nejmar je igrao poker na internetu, što je ovekovečio fotografijom s laptopom u krilu. To ne samo da je razbesnelo navijače već je u prodaju ubedilo i poslednjeg zagovornika teze da bi Brazilac trebalo da ostane. Jedino što je njegovo ponašanje tokom povrede oteralo i glavnog kupca Reala, koji neće da rizikuje sa dovođenjem nekadašnjeg špica najljućeg rivala Barselone.

Real odustao od Nejmara zbog njegovog neprimerenog ponašanja

KROJI TIM

Koliko su "crveni đavoli" i Žoze Murinjo ozbiljni da dovedu Nejmara, vidi se po astronomskoj ceni koju su spremni da plate, a za to što cepa poker dok njegov tim osvaja šampionsku titulu, baš ih briga. Za bogate vlasnike Junajteda novac nije problem, ali očigledno neće biti ni uslovi kojima fudbaler namerava da kroji tim, kao što to rade Ronaldo u Realu i Mesi u Barseloni. Naime, Nejmar je kao ultimatum za dolazak već naveo angažovanje Harija Kejna iz Totenhema, sa kojim bi voleo da se upari u napadu. Iza svojih leđa insistira da ostane Pol Pogba, a kada je u pitanju odbrana, uslov je Samjuel Umtiti iz Barselone, te da David de Hea ostane na golu.

- 178 miliona evra samo kroz obeštećenje zaradiće PSŽ na Brazilcu za jednu sezonu

 

- 19 golova postigao Nejmar u Ligi 1 ove sezone

Ostaje da se vidi do početka prelaznog roka da li je posao već završen, kao što pišu francuski mediji. Može se desiti da mu je meč 27. februara protiv Marselja, kada se povredio, bio poslednji u dresu "svetaca" jer je malo verovatno da će, čak i da se oporavi, rizikovati obnavljanje povrede koja bi mu upropastila posao karijere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading