Tores otkrio da li ostaje u Atletiku

Autor:

Sport

09.04.2018

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta se spekulisali o sudbini Fernanda Toresa u poslednje vreme, kako je iskusnom napadaču ostalo još samo par meseci važećeg ugovor sa Atletiko Madridom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fernando Tores

Sada je tokom jednog marketinškog događaja Tores otkrio da igra svoju poslednju sezonu u dresu madridskog Atletika.

- Iskoristio bih ovu priliku da kažem da je ovo moja poslednja sezona u klubu. To je odluka koji nije bilo lako doneti - izjavio je popularni "El Ninjo".

Ovaj 34-godišnji fudbaler rodom iz Fuenlabrade karijeru je počeo upravo u Atletiko Madridu još 1995. godine.


Nakon šest provedenih godina u omladinskom pogonu, 2001. godine je debitovao za prvi tim "Jorgandžija", da bi u naredih šest godina upisao 244 nastupa, pritom postigavši 91 pogodak.

Usledio je prelazak u Premijer ligu, u redove Liverpula, gde se u potpunosti afirmisao, da bi 2010. u rekordnom transferu za januarski prelazni rok pojačao Čelsi.

RepublikaFoto: instagram.com/fernandotorres
Fernando Tores

Ipak, u dresu "Plavaca" je bio neprepoznatljiv, ali je uspeo da se domogne trofeja u Ligi šampiona, kao i u Ligi Evrope godinu dana kasnije.

Nakon toga je bio na pozajmicama u Milanu i Atletiko, da bi se 2016. godine vratio u matični klub na više godina, parafirao je ugovor sa "Jorgandžijama".

Sada je odlučio da nastavi dalje, videćemo koja će biti naredne stanica u "El Ninjovoj" karijeri.


Za reprezentaciju Španije je upisao 110 nastupa, postigao je 38 golova, dva puta je bio prvak Evrope, jednom prvak sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading