Da li Klopov agent flertuje sa Bajernom?

Autor:

Sport

28.03.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ne deluje da bi Jirgen Klop u skorije vreme mogao da napusti "Enfild", agent nemačkog menadžera Mark Kosicke kaže da bi njegov klijent imao blistavu karijeru u Bavarskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Ipak agent nemačkog menadžera Mark Kosicke veruje da bi Klop u Nemačkoj mogao da ima još blistaviju karijeru.

- Jirgen nije preveliki za Bajern i Bajern nije preveliki za Jirgena. On bi mogao da odradi fantastičan posao tamo. Bajern i Klop bi bili dobar spoj, ali u ovom trenutku to nije opcija. Trenirati jedan od najvećih klubova u Evropi nije neatraktivno, ali moraju da se sklope neke kockice - kaže Kosicke  koji je još jasnije kazao da Klop nije kandidat za klubu Bajerna.

- Da Bajern traži novog trenera na leto, ali Jirgen ima dugačak ugovor sa Liverpulom. U ovom trenutku Jirgen ne razmišlja o vođenju nijednog drugog kluba osim Liverpula - kaže agent koji dodaje i da Uli Henes ima dobar odnos sa Klopom ali da još nije bilo nikakvih konkretnih razgovora o tome da Klop vodi Bavarce. 

- Jirgen bi mogao i da završi karijeru a da ne bude trenre Bajerna. Ima ugovor do 2022. ali mislim da on u Liverpulu još nije završio.

Klop je trenirao Borusiju Dortmund od 2008. do 2015 godine, a sa "milionerima" je bio dva puta prvak Nemačke i vodio ih je do finala Lige šampiona. U Liverpulu Klopu još uvek fale trofeji koji bi mu na "Enfildu" sigurno obezbedili dugu karijeru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading