Još jedna fudbalska legenda ode u trenere

Autor:

Sport

21.03.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako javlja španska "Marka" legendarni fudbaler Raul Gonzales postaće trener.

RepublikaFoto: instagram.com/raulgonzalez
Raul Gonzales

On je upisao trenersku školu u Fudbalskom savezu Španije, koja kreće u aprilu mesecu sa predavanjima.

Želja mu je da dobije profesionalnu licencu i da se usavršava, a za početak će dobiti da vodi neku od selekcija u okviru Kastilje, omladinske škole svog nekadašnjeg kluba Reala.

U Kastilji već radi njegov nekadašnji saigrač Guti, sa kojim se i danas privatno druži, pa se očekuje da mu bude od pomoći, navodi se u tekstu.

Podsetimo, Raul je 15 sezona proveo u prvom timu Real Madrida, u kome je bio jedan od najcenjenijih kapitena u istoriji, kao dete kluba i rođeni Madriđanin.

Postigao je 307 golova za kraljevski klub i osvojio 16 trofeja, od čega šest titula u španskom prvenstvu i tri Lige šampiona.

Bio je deo čuvenih Galaktikosa, ali su mnogi zamerili  upravi, koja ga je bukvalno oterala iz kluba, pa je ljut otišao iz Madrida u Šalke iz Gelzenkirhena, iako je karijeru želeo da završi u svom matičnom klubu.

Prošlog leta se na mala vrata vratio u Real, kao savetnik, a očekuje se da u budućnosti zauzme mnogo bitniju ulogu u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading