Ronaldo: Povreda Nejmara problem, verujem da će biti u formi

Autor: Tanjug

Sport

21.03.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih golgetera svih vremena Brazilac Luis Nazario de Lima Ronaldo veruje da će njegov zemljak Nejmar u formi dočekati Svetsko prventstvo u Rusiji posle povrede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bivši as Intera, Real Madrida, Barselone i Milana smatra da će zvezda PSŽ, trenutno van terena zbog povrede, na pravi način predvoditi snažan brazilski tim koji je u grupi zajedno sa Srbijom, Kostarikom i Švajcarskom.

- Svi znaju koliko je teško i neizvesno Svetsko prvenstvo. Brazil je mnogo napredovao pod selektorom Titetom, veoma je jak. Nejmar se povredio, to je problem, ali verujem da će se oporaviti i u formi dočekati Mundijal", rekao je Ronaldo za Omnisport.

RepublikaFoto: instagram.com/ronaldo



Ronaldo vidi mnogo pretendenata na trofej i čak pet reprezentacija označio je kao glavne rivale Brazilcima.

- Ima dosta dobrih selekcija, Nemačka je uvek jaka, isto kao i Španija, a tu su još Engleska, Francuska i Argentina sa Mesijem - poručio je trostruki najbolji fudbaler sveta.

Nejmar je slomio metatarzalnu kost krajem februara i završio sezonu, ali bi trebalo da bude spreman za Mundijal.

Brazil priželjkuje svetsku titulu od 2002. godine sa prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji kada je baš Ronaldo sa dva gola odlučio pobednika u finalu protiv Nemačke (2:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading