O BANETU - Milivojević: Bio je dobar kapiten, nemam ništa protiv promene

Autor:

Sport

21.03.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Ivanović više nije kapiten fudbalske reprezetnacije Srbije... Traku je preuzeo Aleksandar Kolarov, a evo šta o tome kaže Luka Milivojević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- U fudbalu vlada teokratija jer da se svi pitamo – gde bi nam kraj bio. Selektor je taj koji donosi odluke, a na nama je da slušamo. Meni je Bane šest godina bio kapiten i mislim da je sjajno uradio svoj posao, ali nemam nista protiv promene - rekao je iskusni vezista.

Srbiju očekuju prijateljski mečevi sa Marokom u Torinu, a potom četiri dana kasnije i sa Nigerijom u Londonu. 

- Razmišljamo već o Rusiji. Imamo dve jake provere gde ćemo moći da testiramo taktičke zamisli koje imamo i spremimo se za Mundijal. Maroko i Nigerija su dve selekcije koje igraju na Svetskom prvenstvu i spremaju se kvalitetno kao i mi. Nema toliko veze da li igramo sa sličnim selekcijama sa onima koje su u grupi, važno je da su to dva kvalitetna tima protiv kojih možemo dobro da se spremimo i uigramo. Rezultat nije u prvom planu, najvažnija je priprema, uigravanje i podizanje forme - zaključio je Milovojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading