Luka Adžić nakon gola protiv Mačve: IMAO SAM DOBAR OSEĆAJ PRE SLOBODNOG UDARCA!

Autor:

Sport

19.03.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda je uspela da pokori Mačvu u 28. kolu Super lige i revanšira se Šapčanima za poraz u 1/4-finalu Kupa Srbije. Strelac prvog gola Luka Adžić je rekao da je presrećan zbog gola, jer je tokom priprema posebno vežbao slobodnjake.

RepublikaFoto: Starsport
Adžić je vežbao slobodne udarce tokom priprema

- Svojom igrom sam izuzetno zadovoljan, Bog me je nagradio za dobar rad u prethodnom periodu. I na zimskim pripremama sam izuzetno fokusirano i naporno radio i mislim da to sada dolazi na naplatu. Drago mi je što sam na ovoj utakmici pokazao da Crvena zvezda može ozbiljno da računa na mene - izjavio je Adžić za klupski sajt.

On je dodao da je imao osećaj da će pogoditi mrežu Šapčana iz slobodnog udarca, što je i uradio:

- Često izvodim, a i vežbam slobodnjake, radim, treniram i imao sam dobar osećaj kada sam uzeo loptu u ruke. I pre meča sam verovao da ću postići pogodak. Zahvalio bih se saigračima na podršci na terenu, kao i navijačima koji su još jednom pokazali da su zaista najbolji i koji su bili naš 12. igrač - rekao je ofanzivni vezni igrač crveno-belih.

Pobeda u Šapcu važna je iz više razloga za ekipu Vladana Milojevića.

- Izuzetno teška utakmica i veoma važna pobeda koja će nam značiti u nastavku prvenstva. Posle prvog gola nam je svima bilo lakše na terenu, a nakon što je i Ben matirao golmana Mečve više se pitanje pobednika nije postavljalo. Izuzetno mi je drago što je on dao gol, imao je povredu i nije mogao sve vreme da radi sa ekipom tako da je ovo lepa nagrada za njegov trud - poručio je mladi fudbaler Zvezde.

U Super ligi neće biti mečeva sve do 31. marta zbog okupljanja nacionalne selekcije.

- Sada ćemo rasterećeni otići na reprezentativnu pauzu i imaćemo vremena da se još bolje pripremimo za naredne izazove. Očekuje nas plej-of, veoma bitne utakmice su pred nama. Lično neću imati mnogo vremena za odmor, odmah se priključujem mladoj reprezentaciji. Spremamo se za mečeve sa Italijom i Gibraltarom tako da u odličnom raspoloženju idem u nove pobede - zaključio je Luka Adžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading