SRAMNI ISPAD DIREKTORA MARIBORA: Izvređao novinara kome je preminuo otac!

Autor:

Sport

19.03.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič šokirao je sve u Sloveniji pošto je na konferenciji za medije izvređao novinara kome je nedavno umro otac.

Zahovič je nastavio sa ispadima

Maribor je na svom terenu poražen od Krškog 2:0 u 24. kolu Prve lige Slovenije. Ovo je bio drugi uzastopni poraz Maribora na svom terenu. Ovaj klub je trenutno na drugom mestu na tabeli sa 10 bodova manje od Olimpije.

Zahovič je posle poraza od Krškog odgovarao na pitanja novinara. Sve je kulminiralo kada ga je novinar Dejan Mitrović pitao da li je razočaran što je meč sa tribina pratilo samo 1.500 navijača.

 
- Ti samo hoćeš da provociraš. Čekaj malo, sine. Koliko ti je godina? Nedavno si imao porodičnu tragediju. Mislio sam da će ona nečemu da te nauči, ali ja bih rekao da nije - odgovorio mu je Zahovič.

Mitroviću je nedavno preminuo otac. Zbog izjava Zahoviča reagovalo je i Udruženje novinara u Sloveniji.

- Nemam razloga da mu se izvinim. Ako bude potrebe, izviniću se, ali to sada nije slučaj. Reči koje sam mu izgovorio nisu uvrede. Štitio sam svoju porodicu, Maribor, koji volim - rekao je Zahovič.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading