Partizan ugostio studente Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost

Autor:

Sport

19.03.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komesar za bezbednost FK Partizan Živko Šljukić ugostio je studente Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Studenti na stadionu Partizana

Studenti su bili uključeni u proces bezbednosne pripreme fudbalske utakmice 28. kola Superlige Srbije između Partizana i Radnika.

- Studenti su imali prilike da iz prve ruke čuju i vide na koji način se organizuju utakmice visokog rizika, koji su najveći bezbednosni izazovi prilikom organizovanja sportskih manifestacija, kao i šta sve podrazumeva organizacija jedne utakmice iz perspektive komesara za bezbednost. Šljukić je omogućio  studentima da se lično upoznaju sa načinom rada i organizacijom redarske službe, ulogom pripadnika MUP-a na stadionu, kontrolom ulaska navijača na tribine i načinima evakuacije. Takođe, studenti su imali prilike i da borave u posebnim prostorijama iz kojih se sprovodi video nadzor stadiona i okoline, kao i da posete trofejnu salu Partizana - navodi se u saopštenju Partizana.

Rukovodstvo Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost zahvalio je crno-belima na gostoprimstvu.

- Ovim putem se još jednom zahvaljujemo FK Partizan, kao i gospodinu Šljukiću, koji je na sjajan način ugostio naše studente, i svojim entuzijazmom, neposrednošću i stručnošću na ličnom primeru pokazao kako izgleda posao komesara za bezbednost jednog sportskog kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading