(VIDEO) Napoli prepolovio zaostatak za "starom damom", Laciju ne ide bez Sergeja!

Autor:

Sport

18.03.2018

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija dugo su se mučili sa Đenovom, ali su na kraju došli do dragocena tri boda, kojim su došli na dva boda zaostatka za vodećim Juventusom. Lacio prosuo bodove protiv Bolonja na svom "Olimpiku".

RepublikaFoto: twitter.com/Official SSC Napoli
Napoli "na mišiće" protiv Đenove

Napoli je u duelu sa Đenovom bio pod pritiskom pobede, jer da bi se vratili u trku za titulu i tako iskoriste kiks Juventusa protiv SPAL-a, tim iz grada pod Vezuvom morao je da savlada Đenovu.

Međutim, Insinje, Mertens i ostali igrači Mauricija Sarija nikako nisu nalazili put do mreže punih 70+ minuta. Međutim, brige navijača Napolija prekratio je štoper Raul Albiol jednim trzajem glavom nakon kornera u 72. minutu.

Ovaj minimalac Napolitanaca znači i da su prišli Juventusu na dva boda zaostatka i tako se opet vratili u trku nakon dva kiksa u poslednjih tri nedelje.

Lacio je bez Sergeja Milinković-Savić vrlo nesiguran i nestabilan tim. Videli smo to i protiv Bolonje u ovom kolu, gde su fudbaleri tima iz italijanske prestonice uzeli samo bod. 

Verdi je doveo Bolonju u vođstvo u 3. minutu, već u 16. je Lukas Leiva poravnao rezultat, ali je na iznenađenje svih gledalaca ovo ujedno bio i konačan rezultat.

Lacio je peti na tabeli sa bodom zaostatka za Interom koji drži poziciju koja vodi u Ligu šampiona naredne sezone, ali je problem i što tim Simonea Inzagija ima i meč manje od "nero-azura".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading