Ronaldov sjaj ne bledi!

Autor:

Sport

18.03.2018

21:10 >> 21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo nešto lošije je započeo sezonu, ali je privodi kraju u velikom stilu!

RepublikaFoto: twitter.com/Real Madrid C.F.
Ronaldo proslavlja gol protiv Đirone

Mnogi su požurili da otpišu Ronalda nakon nešto skromnijeg učinka u prvom delu sezone, ali se golgeter Reala vratio na veliku scenu i nastavio bez milosti da postiže golove.

On je sa tri gola u dvomeču osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ-a doneo svom timu prolaz u narednu fazu, a svoj golgeterski saldo redovno popravlja i u Primeri.

Golom protiv Đirone u poslednjem meču je stigao do cifre od 20 pogodaka u La Ligi, što ga čini trećim strelcem u španskoj ligi iza Suareza (21) i Mesija (25).

Ipak, njegova forma od Nove godine je impresivna i trenutno mu nema premca širom Starog kontinenta. On je došao do 19 golova u svim takmičenjima u 2018. godini i sa tim učinkom je najbolji strelac u "ligama petice", kada se u obzir uzmu sva takmičenja u kojima su igrači iz pet najboljih liga učestvovali u prethodnih dva i po meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading