(VIDEO) Viljareal predao krunu u ruke Barseloni!

Autor:

Sport

18.03.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Viljareala su u okviru 29. kola Primere na svom terenu savladali drugoplasirani Atletiko Madrid i tako praktično rešili prvenstvenu trku u Španiji.

RepublikaFoto: instagram.com/simeone
Simeoneov Atletiko se oprostio od titule

Nakon što je Barselona ranije tokom dana slavila protiv Atletik Bilbaoa rezultatom 2:0 na svom terenu, njihovi navijači su imali još više razloga za zadovoljstvo nakon utakmice između Viljareala i Atletiko Madrida.

"Jorgandžije" su povele protiv "žute podmornice" golom Antoana Grizmana u prvom poluvremenu, ali su ispustili tu prednost u drugih 45 minuta.

Igrao se 82. minut, Alvaro je odlično centrirao sa desne strane, mladi Enes Unal je sjajno skočio i glavom matirao Oblaka za 1:1.

Nakon toga, na drugoj strani je u dobroj prilici bio Vitolo, ali Španac nije uspeo da se snađe u kaznenom prostoru rivala, te se domaćin odbranio.

A onda, sudijska nadoknada i šok za goste. Nakon slobodnjaka sa desne strane, lopta dolazi do Bonere, koji je traljavo zahvata, ali je šalje na nogu Unalu, koji sa samo par metara pogađa mrežu "Jorgandžija" za potpuni preokret.

Do kraja meča su izbile prave varnice na terenu, pa je nervozni Vitolo dobio isključenje nakon koškanja sa Sansoneom, ali ništa više nije moglo da promeni stanje na semaforu, pošto je Viljareal otkinuo bodove Atletiku i ostavio Barselonu na velikih 11 bodova prednosti 9 kola pre kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading