Nišlije ostale bez trenera

Autor:

Sport

17.03.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović rekao je da je ponudio ostavku Upravnom odboru kluba iz Niša.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

- Verujem u Radnički od kada sam došao i zato sam odlučio da iz poštovanja prema ljudima koji su mi pružili priliku u ovom klubu ponudim ostavku - rekao je Dmitrović a prenose beogradski mediji.

Dmitrović je naveo da veruje u "svoje znanje i rad njega i saradnika", što je u drugom delu sezone i prikazano, kako je rekao, pobedom nad Partizanom.

- Zadovoljan sam igrama koje smo prikazali, ali u poslednje vreme nismo imali sreće u nekim situacijama i rezultat nije ispratio prikazane igre. Drago mi je da su i navijači prepoznali sve to, osećali smo njihovu podršku i posle neočekivanih poraza - kazao je Dmitrović.

On je rekao da je nuđenje ostavke Upravnom odboru "moralni čin" posle dva uzastopna poraza, kako bi ekipa mogla da se "razdrma", prekine loš niz i vrati se na "staze uspeha ka Evropi".

- Takođe, stavljam se na raspolaganje klubu, tako da mogu da računaju na mene ako smatraju da sam na bilo koji način potreban ili da svojim iskustvom mogu da mu pomognem. Naredni period ću iskoristiti za usavršavanje, edukaciju i znam da ću se jednog dana vratiti i nastaviti tamo gde sam stao - zaključio je Dmitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading