Vranješ o ludilu protiv PAOK-a: JEDVA SMO PREŽIVELI SOLUNSKI PAKAO!

Autor:

Sport

13.03.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene kao na Divljem zapadu obeležile su derbi grčkog šampionata između PAOK i AEK, a u ispovesti za Srpski telegraf bivši štoper Zvezde, a sada defanzivac atinskog kluba Ognjen Vranješ otkriva da su on i njegovi saigrači jedva sačuvali živu glavu na Tumbi!

Vranješ (desno): PAOK mora da bude sankcionisan

Lavinu je pokrenuo pogodak Varele u 90. minutu za vođstvo domaćina od 1:0. Potom ga je sudija (opravdano) poništio zbog ofsajda, a onda je usledila ludnica u kojoj je predsednik PAOK Ivan Savidis poput kauboja uleteo na teren sa pištoljem. Nakon toga policija je izdala nalog za njegovo hapšenje.

POLICIJSKA PRATNJA

Gosti su pod policijskom pratnjom ispraćeni u svlačionicu. Meč je prekinut, a arbitar je dva sata kasnije ipak priznao gol. Šta se dešavalo pošto su akteri otišli sa stadiona, Vranješ je opisao odmah po sletanju u Atinu.

- Bilo je veoma napeto posle utakmice, jedva smo izvukli živu glavu. Ostali smo do dva sata posle ponoći na stadionu jer nismo mogli da izađemo od navijača PAOK. Nisam nikada ništa slično doživeo u karijeri. Bio sam svestan čitave situacije i da njihov predsednik ima pištolj. Međutim, bio sam uveren da ne može da dođe do većih incidenata na stadionu jer su policijske snage bile ogromne. U Atinu smo stigli tek sutradan jer je čitav Solun bio blokiran posle utakmice - rekao je Vranješ za Srpski telegraf.

Foto: Tanjug/AP

Vranješ: Ako ne sankcionišu PAOK, mi ne treba ni da igramo prvenstvo

UMEŠALA SE UEFA

Na potezu je fudbalska federacija Grčke, ali i vlada te zemlje, koja nikako da reši probleme sa huliganima. U sve se umešala i UEFA, koja će presuditi da li je PAOK dao regularan gol. Bez obzira na to, domaćina najverovatnije očekuje oduzimanje bodova.

- Ako ovaj put ne sankcionišu PAOK, onda ne vredi igrati prvenstvo jer oni očigledno rade šta žele. Sudije su priznale gol posle dva sata i sada je UEFA preuzela slučaj da reši situaciju. Nadam se da će biti u našu korist - istakao je defanzivac lidera Superlige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading