ALARM NA NOU KAMPU: Barsa u strahu da neko ne plati 700 miliona za Mesija

Autor: Tanjug

Sport

08.03.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbalski gigant Barselona plaši se da bi zbog trenda astronomskih transfera neki klub mogao da plati 700 miliona evra za otkupnu klauzulu prve zvezde tima Lionela Mesija, prenosi Skaj sport.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi ima ugovor sa Barselonom do juna 2021.

Finansijski direktor Katalonaca Pančo Šroder izjavio je da je sa Mesijevim novim ugovorom do 2021. godine praktično dogovoreno da do kraja karijere ostane u Barseloni, ali i da postoji zebnja da se ponovi situacija sa Nejmarom kada je PSŽ letos izdvojio rekordnih 222 miliona evra.

- Postavili smo visoku klauzulu koja bi trebalo da bude dovoljna da Mesi do kraja karijere ostane u Barseloni. Međutim, isto to smo pomislili i za Nejmara, ali se drugačije ispostavilo. Teško je reći šta će se desiti u budućnosti, nemam kristalnu kuglu, a svet je postao lud - rekao je Šroder, a prenosi Skaj Sport.

Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni, još od 2001. godine kada je kao dečak stigao u La Masiju i kasnije osvojio mnoštvo trofeja, uključujući osam titula u Primeri, četiri Lige šampiona, ali i pet Zlatnih lopti za najboljeg fudbalera sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading