Levante ne zna za pobedu; Espanjol odoleo

Autor:

Sport

04.03.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Levantea ni posle petnaestog uzastopnog meča ne znaju za pobedu u Primeri.

RepublikaFoto: twitter.com/RCDEspanyol
Ilustracija: Foto

Tim iz Valensije je pred svojim navijačima remizirao sa Espanjolom 1:1, iako je do 91. minuta imao tri boda u džepu.

Levante je poveo golom Hosea Moralesa iz prestrogo dosuđenog jedanaesterca u 55. minutu, a slavlje domaćih navijača pokvario je Leo Baptistao u sudijskoj nadoknadi vremena.

Levante je bez pobede u šampionatu još od 19. novembra 2017. i sa 21 bodom prvi je iznad zone ispadanja, s tim što Las Palmas, tim protiv koga su upisali poslednji trijumf, tek treba da odigra utakmicu ovog kola.

Espanjol je zabeležio peti remi, uz pobedu protiv Real Madrida u prošlom kolu, u poslednjih šest duela u Primeri i sa 32 boda zauzima 14. mesto na tabeli.

Duel u Valensiji obeležio je i stravičan sudar glavama golmana gostiju Dijega Lopeza i Armanda Sadikua iz Levantea u finišu prvog poluvremena. Čuvar mreže ekipe iz Valensije je ostao bez svesti, ali se povratio i na nosilima napustio teren. Albanski internacionalac je zamenjen na poluvremenu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading