Juve se povlači: "Stara dama" nema novca za Sergeja!

Autor:

Sport

02.03.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog velikog interesovanja brojnih evropskih velikana za Sergeja Milinković-Savića, predsednik Lacija Klaudio Lotito "zacepio" je cenu od okruglo 100 miliona za Srbina. Jedan klub ne može da isprati te finansijske zahteve.

Sergej će biti glavna transfer-meta na leto

U pitanju je torinski Juventus, koji je dugo slovio za jednog od najozbiljnijih kandidata za kupovinu našeg igrača. Ali ni oni nisu baš voljni da tresnu 100 miliona pred Lotita.

Čelnici Lacija veruju da pomenuti iznos mogu da dobiju na leto od jednog od potencijalnih kupaca poput Real Madrida, Barselone, Pari Sen Žermena, Čelsija, Mančester Sitija i Junajteda koji stoje u redu za potpis srpskog reprezentativca.

Iz Rima poručuju da Sergej vredi više od Pola Pogbe, koji je pre dve godine napustio Juventus i prešao u Mančester junajted za 105 miliona evra.

Juve je bio spreman da izdvoji 60 miliona za Milinković-Savića, ali Lotito je izjavio da je ta ponuda smešna, pošto je prethodnog leta odbijao i ponude vredne 70 miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading