Kežman: Biće Sergej najbolji u Evropi

Autor: Tanjug

Sport

27.02.2018

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći klubovi Španije, Engleske, Italije i Francuske pokazuju veliko interesovanje za transfer fudbalera Lacija Sergeja Milinković-Savića, ističe njegov menadžer Mateja Kežman.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbin je na meti brojnih evropskih klubova

Srpski reprezentativac već mesecima se dovodi u vezu sa prelaskom u Real Madrid, Barselonu, Juventus, Pari Sen Žermen, Čelsi, Mančester siti i Junajted za cenu od oko 100 miliona evra, što bi bio jedan od najvećih u istoriji fudbala.

- Postoji veliko interesovanje klubova iz Italije, Engleske, Španije i Francuske. Ne bih o ciframa, ali sam siguran da će Sergej za nekoliko godina biti najbolji fudbaler Evrope. Pričamo o transferu na leto, a trenutno Lacio igra važnu sezonu i Milinković-Savić je samo fokusiran na to - rekao je bivši državni reprezentativac za italijanski Tutomerkato.

Odličnu formu 22-godišnji fudbaler pokazao je proteklog vikenda protiv Sasuola sa dva gola i došao do cifre od devet pogodaka ove sezone u Seriji A.

Lacio je prošlog leta, kako je priznao predsednik Lacija Klaudio Lotito, odbio ponudu za Sergeja vrednu 70 miliona evra jer smatra da će za godinu dana vredeti više.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading