(VIDEO) Mitorvić ukrotio "vukove"

Autor:

Sport

24.02.2018

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Fulama već su "ludi" za Aleksandrom Mitrovićem! Srpski golgeter postigao je novi gol za "kolibare" i to u pobedi nad liderom Čempionšipa Vulvsima - 2:0.

RepublikaFoto: twitter.com/fulhamfc
Aleksandar Mitrović

Fulam je nastavio sa sjajnim igrama i novom pobedom, nad prvoplasiranim timom tabele, sve je bliži overavanju mesta u plej-ofu, a ako ovako nastavi, možda ni direktna promocija ne bude daleko.

Tim koji trenira Slaviša Jokanović poveo je protiv Vulvsa golom Rajana Sesenjona u 38. minutu, a pobedu je potvrdio sjajnim golom Aleksandar Mitrović u 71. 

Srbin je prihvatio loptu na 20 metara od gola "vukova", okrenuo je čuvara, u trku izbacio još dvojicu iz ravnoteže i milimetarski preciznim udarcem je pogodio "malu mrežu".

Fulam posle nepotpunog 34. kola Čempionšipa zauzima peto mesto na tabeli sa 59 bodova. Jokanovićev tim nema poraz već 11 uzastopnih utakmica!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading